Copa del Rei

Valverde: "Yerry Mina està preparat per jugar, però ja veurem si ho fa"

El tècnic del FC Barcelona ha admès en roda de premsa que té altres opcions per jugar de central a Mestalla a banda del colombià si Gerard Piqué no es recupera per al partit de tornada de les semifinals de Copa del Rei a Mestalla

David CarballoActualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat en roda de premsa que Yerry Mina està preparat per jugar el partit de tornada de semifinals de la Copa del Rei contra el València a Mestalla, però ha admès que té altres opcions per jugar de central en cas que Gerard Piqué no estigui a punt per a aquest duel.

"Ve convocat regularment i està preparat per jugar. Depèn del que pugui passar ha d'estar disposat a entrar, ja veurem si ho fa. Haurem d'escollir en funció dels jugadors que tenim. Tenim Mina i també Busquets o Digne, que ja han jugat en aquesta posició. Algú posarem segur".

El tècnic blaugrana també ha confessat que encara no sap el rendiment que li pot donar el central colombià, de qui ha destacat la seva bona predisposició per millorar i aprendre.

"El conec d'haver-lo vist en vídeos en un altre context i de veure'l entrenar-se. Però no el conec en la nostra competició. Creiem que ens pot ajudar i mirarem de corregir els problemes, quan vinguin. Té moltes ganes d'aprendre coses".

Valverde ha destacat que tant el Valècia com el Barça seran fidels als seus estils per intentar estar per a la final de Copa, però ha negat que el seu equip tingui menys ambició que el rival pel fet d'haver jugat les últimes quatre i s'ha mostrat convençut que hauran de marcar a Mestalla per classificar-se.

"Nosaltres tenim tantes ganes com ells d'arribar a la final. La nostra motivació no és menor que la seva. Tenint en compte el potencial ofensiu del València, per passar, haurem de marcar a Mestalla".

Per últim, el "Txingurri" ha volgut passar pàgina de la polèmica que envolta Gerard Piqué per la seva celebració en l'últim derbi de lliga a Cornellà-el Prat.

"Ens estem extralimitant parlant d'això un cop passat el derbi. Hem de fer un pas endavant perquè, si no, no avançarem. És una mica avorrit parlar de tot això".

ARXIVAT A:
ValverdeYerry Mina
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut