Barça

Valverde: "Tots estem més tranquils amb la renovació de Messi"

El tècnic blaugrana beneeix la confirmació de la continuïtat del crac argentí i expressa la seva confiança en una parella de centrals formada per Vermaelen i Umtiti davant el València

Actualitzat

Ernesto Valverde ha volgut treure transcendència al la notícia del dia: la renovació de Leo Messi. "Nosaltres estàvem tranquils perquè veiem el compromís que té dia a dia amb el club. Sabíem que era una qüestió de temps, però sí que ens ajudarà a tenir l'entorn més tranquil. Té molt de mèrit estar 21 anys en el mateix club". Sigui com sigui,"entrenar Messi és una experiència única. No ho negaré", ha comentat.

Sobre el partit d'aquest diumenge contra el València, el segon classificat de la Lliga, Valverde no ha amagat les seves opcions per refer la defensa davant la baixa per sanció de Gerard Piqué: "Jugarem amb dos centrals de perill esquerrà, tothom pensa que és estrany però quan en tens dos de perfil dretà a ningú li sobta. El fet que nio hagin jugat junts és per circumstàncies. Confio tant en Vermaelen com en Umtiti. També vindrà David Costas, del filial, com a recanvi. Ja té experiència a Primera. Hi ha altres possibilitats a la plantilla".

Valverde ha lloat el València: "Estan en una ratxa molt bona amb victòries i m'ha sorprès relativament. Jo sí que espero un gran any del València. Té un bon entrenador, bons jugadors i un pla molt clar. Està molt treballat i no té competició intersetmnanal, que sempre genera desgast. És un rival per a nosaltres. Passi el que passi en el partit quedarà molta Lliga per davant. Però és un partit molt atractiu i serà un partit important", ha explicat. "Sabem que tenen un bon entramat defensiu, i que li fan poques ocasions. I que tenen possiblement el millor contraatac de la Lliga".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut