Barça

Valverde: "Tenim moltes esperances en Coutinho, ens pot aportar moltíssim"

L'entrenador del Barça ha lloat les qualitats del seu últim fitxatge i ha destacat el fet d'haver gestionat bé els últims minuts

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha valorat en roda de premsa la classificació del seu equip per a les semifinals de la Copa del Rei i s'ha desfet en elogis cap el seu últim fitxatge, el brasiler Philippe Coutinho, que ha debutat amb la samarreta blaugrana.

"Tenim moltes esperances en Coutinho, creiem que ens pot aportar moltíssim. Ha entrat bé i estem contents. Quan està a prop de l'àrea s'intueix perill".

El tècnic blaugrana també ha valorat la importància d'haver superat una eliminatòria difícil contra l'Espanyol i ha destacat el fet d'haver gestionat bé els últims minuts gràcies a Messi i al suport de l'afició.

"Hem sabut jugar bé els últims minuts. Messi ha estat molt bé gestionant la pilota i dominant el partit. Per a nosaltres el públic és fonamental. Avui s'ha notat des del primer moment i ens han ajudat molt. Els necessitem sempre."

Per últim, Valverde ha assegurat que els quatre semifinalistes de Copa s'han classificat per mèrits propis i no ha volgut valorar la crisi del Reial Madrid de Zidane. 

"El Madrid? No m'aturo a pensar en els altres equips, em preocupo pel que és nostre. Zidane? El futbol és com és, quan vam guanyar som els millors i quan perdem som els pitjors, Zidane ha fet molt pel Madrid i té el nostre reconeixement".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut