Barça

Valverde tenia "marcat en vermell" el partit contra el València

Ha estat una setmana complicada per al Barça. L'eliminació de la Champions havia deixat l'equip i l'entorn molt afectat. La victòria contra el València (2-1) ha estat un autèntic bàlsam

Actualitzat

Ernesto Valverde ha estat molt clar respecte a la importància de l'enfrontament del seu equip contra el València: "Aquest partit el tenia marcat en vermell abans de la setmana que hem passat. Imagina't després!" La victòria contra el tercer classificat de la Lliga deixa el Barça ben a prop del títol.

"Era un partit fonamental en molts sentits. Primer pels 3 punts, ja només ens en queden set per ser campions!", ha dit l'entrenador del Barça. Valverde no ha amagat que el partit contra el València arribava en mal moment.

"Som en un entorn que moltes vegades és depressiu. Els jugadors havien de posar la cara després d'una derrota com la de l'altre dia. Els he de felicitar. Ells també tenien una decepció i han tingut molt bona actitud".

 

El tècnic blaugrana ha destacat que "la situació que hem viscut aquesta setmana és com la que vam viure fa uns mesos. Tots estàvem liquidats. Però hem tingut ganes de superar una adversitat important." Valverde ha estat molt sincer: "El mes d'agost pensàvem que era impossible (guanyar la Lliga) i ara la tenim aquí". Després ha rematat: "Errors en cometem tots i problemes en tenim tots. La qüestió és com t'aixeques".

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut