Barça

Valverde, sobre la marxa de Neymar: "Cada persona és lliure de triar el seu destí"

El tècnic del FC Barcelona ha valorat la marxa de Neymar i ha admès en declaracions a Barça TV que li hauria agradat que el brasiler s'hagués quedat al club blaugrana

Actualitzat

Ernesto Valverde ha valorat la marxa de Neymar del FC Barcelona després del partit amistós que el conjunt blaugrana ha disputat contra el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona. "Cada persona és lliure de triar el seu destí. Ell ha triat el seu i li desitgem sort. Ens hauria agradat que fos aquí, però cal passar pàgina", ha asseguray el tècnic blaugrana en declaracions a Barça TV. El tècnic del Barça ha afegit que "no cal mirar enrere sinó el que hi ha davant, que és molt. Es tanquen unes portes, però també s'obren altres".

Més enllà del resultat (1-1), el tècnic del Barça ha explicat que l'equip s'ha vist sorprès pel gol inicial, però s'ha mostrat satisfet amb les ocasions de gol del FC Barcelona a la segona meitat. "Ha estat un partit contra un equip que s'ha defensat bé i entrava fort. Això ens va bé perquè ens trobarem amb partits com aquests, l'objectiu era sumar minuts", ha analitzat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut