Barça

Valverde: "Sempre volem guanyar i hem perdut dos punts"

L'entrenador blaugrana marxa de Mestalla amb un punt de resignació per la manca d'encert a l'hora de resoldre el partit contra el València

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha mostrat a la roda de premsa posterior de l'empat que el Barça ha aconseguit a Mestalla amb resignació:

"Sempre volem guanyar i pensem que hem perdut dos punts. Han fet un gran treball defensiu. S'han tancat molt bé i després a esperar una contra. A més han marcat molt aviat i això els ha fet venir amunt. Pensàvem que després del gol de Leo en tindríem alguna"

El tècnic blaugrana admet que ha fet els canvis tard però subratlla que no els ha fet abans perquè no les tenia totes:

"En el segon temps hem tingut el control del joc però ens ha faltat encert, però també havíem de tenir molt de compte amb les pèrdues. He guardat els canvis al final perquè no ho tenia clar. Creia que amb els jugadors que hi havia en el camp ho aconseguirien"

En qualsevol cas, Valverde es queda amb la reacció dels seus jugadors davant del gol matiner del València

"L'important en els partits és tenir respostes perquè de vegades passen coses imprevisibles. Ens han fet un gol en la primera jugada. Han tingut una pujada d'energia i els hem hagut de contenir. Aquestes coses ens passen de vegades a favor i de vegades en contra. La part bona és que hem tingut resposta"

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut