Barça

Valverde revoluciona l'onze titular per a la tornada de la Supercopa al Bernabéu

El tècnic blaugrana ha variat el tradicional sistema tàctic de 4-3-3 per un 3-5-2 amb tres centrals per afrontar la tornada de la Supercopa

Actualitzat

Ernesto Valverde ha revolucionat l'onze titular del FC Barcelona per afrontar el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Bernabéu. El tècnic blaugrana ha fet tres canvis respecte a l'equip que va caure a l'anada al Camp Nou i ha variat el tradicional sistema tàctic de 4-3-3 per un 3-5-2 amb tres centrals.

Sergi Roberto, Mascherano i André Gomes són les tres novetats en el lloc d'Aleix Vidal, Gerard Deulofeu i el lesionat Andrés Iniesta. El Barça jugarà amb Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Sergi Roberto, Rakitic, Busquets, André Gomes, Jordi Alba, Messi i Luis Suárez. A la banqueta estaran Cillessen, Semedo, Denis Suárez, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne i Aleix Vidal, mentre que Carles Aleñá ha estat el jugador descartat. 

Per la seva banda, Zinedine Zidane també ha fet tres canvis a l'equip que es va imposar al Camp Nou. Modric, Marco Asensio i Lucas Vázquez han entrat per Casemiro, Isco i Bale. 

Anar al contingut