Barça

Valverde reserva Busquets contra el Deportivo pensant en el clàssic del Bernabéu

A una targeta groga de la suspensió, l'entrenador del Barça ha preferit deixar el migcampista de Badia a la banqueta per protegir-lo d'una possible amonestació que el faria perdre's per sanció el duel contra el Reial Madrid

Actualitzat

Ernesto Valverde no ha volgut prendre riscos i ha reservat Sergio Busquets contra el Deportivo de la Corunya al Camp Nou pensant en el clàssic de la setmana que ve contra el Reial Madrid al Bernabéu. A una targeta groga de la suspensió, l'entrenador del Barça ha preferit deixar el migcampista de Badia a la banqueta per protegir-lo d'una possible amonestació que el faria perdre's per sanció el duel contra els blancs.

El substitut de Busquets al mig del camp serà el croat Ivan Rakitic, que formarà juntament amb Paulinho i Iniesta com a interiors. La resta de l'onze titular és el format per Ter Stegen a la porteria, Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen i Jordi Alba en defensa, i Messi, Luis Suárez i Alcácer a la punta d'atac. Nelson Semedo, per decisió tècnica, ha estat el descartat dels 19 futbolistes que formaven la convocatòria.

Anar al contingut