Lliga de Campions

Valverde no vol especular amb el 0-0: "El Chelsea et pot fer un gol en qualsevol moment"

L'entrenador del Barça prefereix no pensar en el global de l'eliminatòria i confia que els seus homes sentenciaran els vuitens al Camp Nou al marge del resultat aconseguit a Stamford Bridge

Actualitzat

24 hores abans del decisiu partit de tornada dels vuitens de final de la Champions que el Barça ha de jugar contra el Chelsea al Camp Nou, Ernesto Valverde i Sergio Busquets han comparegut en roda de premsa per expressar les seves impressions. L'entrenador blaugrana ha deixat molt clar que els seus jugadors sortiran a sentenciar l'eliminatòria:

"Són un equip que et poden fer un gol en qualsevol moment. Està clar que el resultat inicial ens val a nosaltres, però difícilment el partit acabarà igual. No tenim una fórmula secreta més enllà de seguir intentant-ho i seguir empenyent. Ells tenen moltes virtuts que ens poden fer mal."

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat del tot esperançat pel possible retorn d'Iniesta tot i que ha avisat que no arriscarà fent-lo jugar si no està del tot recuperat:

"Ahir va fer la major part de l'entrenament, veurem com està avui. Està clar que és un partit important però necessitem jugadors que estiguin al cent per cent."

Sobre André Gomes i el reconeixement del mal moment que està passant pels xiulets que rep de l'afició blaugrana, el tècnic del Barça li mostra tot el seu suport:

"És un acte de valentia el que ha fet des del punt de vista públic. És una cosa que ens ha passat a tots i són situacions a les que cal enfrontar-s'hi per tirar endavant. Té moltes qualitats i demà ho podria demostrar al camp. A l'afició, se l'ha de conquerir al camp."

 

Busquets avisa dels perills del Chelsea

El migcampista blaugrana ja sap què és jugar contra els "blues" i coneix molt bé els seus punts forts i què ha de fer el Barça per passar l'eliminatòria

"Intentarem fer el que vam fer a l'anada, tenir la pilota i la possessió per anar pel partit sense especular perquè un gol d'ells ens ho complicaria tot. El 0-0 ens valdria, però no ens la podem jugar... Willian, Hazard, Pedro, Morata... tenen jugadors molt importants i que aporten molt perill."

Sobre André Gomes, el company de vestidor del portuguès es mostra esparançat que afició i jugador es reconciliïn

"Com a companys l'hem intentat ajudar en tot. Com a afició, s'ha de fer un pas més. Si volem aconseguir coses importants ho hem de fer tots junts. Ell està preparat i té qualitats. Encara que sembli que som d'un altre món, també pertanyem a aquest i aquestes coses ens afecten."

Pel que fa al possible retorn d'Andrés Iniesta aquest dimecres al Camp Nou, Busquets es mostra esperançat:

"Tot el que aporta és positiu. Ell tindrà l'última paraula per decidir si pot jugar. Si ho acaba fent, seria una gran notícia."

En referència als rumors que obren la porta que Neymar torni a vestir la samarreta del Barça, el migcampista de Badia del Vallès prefereix no entrar en el debat i parlar de la realitat blaugrana actual sense entrar en especulacions.

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut