Futbol

Valverde: "No tenim cap por d'enfrontar-nos amb el Barça"

El tècnic de l'Athletic Club, que tindrà set baixes segures i el dubte d'Iñaki Williams per febre, assegura que el seu equip no s'arronsarà, però avisa que hauran de patir per defensar el 2 a 1 favorable de l'anada a San Mamés

Actualitzat

El tècnic de l'Athletic Club, Ernesto Valverde, ha assegurat en roda de premsa que el seu equip no s'arronsarà al Camp Nou però diu que hauran d'estar molt atents perquè espera un Barça molt fort d'entrada. "No tenim cap por al partit ni a la situació d'enfrontar-nos al Barcelona, l'àrbitre pot cometre un error a favor d'un o altre com sempre. El Barça ha guanyat molts títols i ningú ha pensat que ha estat perquè l'àrbitre els afavoria, sinó perquè ho mereixia. L'àrbitre de vegades afavoreix i altres perjudica, és una part més del joc", ha comentat.

Valverde no creu que el Barça, que ha de remuntar un 2 a 1 advers de l'anada, sigui un rival més assequible després de no haver guanyat els seus dos últims partits i ha avisat que hauran de patir si volen accedir als quarts de final. "No veig per cap costat l'assequibilitat del Barça en aquesta ocasió, el veig igual de complicat que sempre en les prèvies. Abans del partit, abans d'anar al Camp Nou que saps que 90 minuts són com 300, que el partit no acaba mai. Ho veig difícil, m'agradaria no tenir raó però em sembla que la tinc", ha explicat.

L'equip basc afrontarà el partit de tornada al Camp Nou amb set baixes segures, entre elles les de Raúl García i Iturraspe, sancionats per les seves expulsions en l'anada a San Mamés, i el dubte d'Iñaki Williams, que no s'ha entrenat per una grip. "Si està com ara, que no té febre, viatjarà, però hem d'esperar a demà", ha confimat Valverde.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut