Valverde abans del partit contra el Llevant
Barça

Valverde: "No només ens motiva ser invictes. L'èxit dels equips consisteix a no abaixar el ritme"

"Ara tenim un objectiu, que és acabar la temporada invictes. Pot ser increïble. Això ens fa mantenir la tensió competitiva"

Actualitzat

Tot i que a la Lliga està tot fet, encara queden dos partits per tancar el campionat. El Barça s'enfronta aquest diumenge al Llevant, un Llevant que només ha perdut un partit de les últimes nou jornades. Valverde té clara la dificultat del partit:

"Sempre vaig pensar que el Llevant tenia joc suficient per estar més amunt. Ara hi està i té uns números increïbles."

Tot i que la Lliga ja és del Barça, Valverde encara busca al·licients per a aquests dos últims partits que resten:

"No només ens motiva ser invictes. L'èxit dels equips consisteix a no abaixar el pistó, tot i que no t'hi juguis res. Hem mantingut una línia molt regular i l'hem de seguir mantenint aquests partits."

Sobre el relleu d'Iniesta:

"La meva idea sempre és mirar el que tenim aquí. Coutinho i Aleñá ens poden ajudar en la posició d'Iniesta. Però hi ha jugadors que són únics i notarem la seva absència."

De cara a l'any que ve...

"Per poder posar jugadors del planter necessito que la plantilla no sigui gaire llarga. M'agrada tancar el meu equip i poder-lo complementar amb la gent del filial. Si fem pujar i baixar els joves, potser es desubiquen, i això és dolent per a ells."

Aquesta setmana l'equip té un partit amistós a Sud-àfrica:

"L'amistós de Sud-àfrica és una oportunitat per al club de participar en els actes de record a Mandela. Ara bé, m'emportaré dos equips per no córrer cap risc. Serà com un entrenament estrany."

 

ARXIVAT A:
Valverde
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut