Barça

Valverde: "Neymar és amb nosaltres i comptem amb ell"

El tècnic del Barça ha admès que el brasiler és un jugador que volen molt per l'aspecte futbolístic i pel que aporta al vestidor i s'ha mostrat convençut que seguirà al club blaugrana, tot i els intensos rumors que el situen al PSG

Actualitzat

Ernesto Valverde ha sortit al pas dels rumors que situen Neymar fora del Barça per fitxar pel PSG i ha assegurat que compta amb ell per a la pròxima temporada en una roda de premsa que s'ha fet al Red Bull Training Center de Nova Jersey abans del primer partit de la pretemporada contra la Juventus.

"Estem en època de rumors, ho entenem perfectament, però Neymar està amb nosaltres i comptem amb ell. Hem parlat de qüestions tàctiques i la nostra relació en el dia a dia pensem que estarà amb nosaltres. És un jugador que volem molt no només per l'aspecte futbolístic sinó pel que ens aporta al vestidor", ha explicat.

Per la seva banda, un dels capitans de l'equip blaugrana, Sergio Busquets, ha afirmat que no sap que passarà amb el futur de Neymar, però ha admès que tant de bo es quedi molts anys al club. "És una pregunta per a ell; estem en temps de fitxatges i rumors. No sé què passarà però qui ho sap és ell i quan vulgui ja parlarà. No fa falta que li digui res, jo el que vull és que estigui aquí molts anys", ha afirmat.

Neymar, somrient i relaxat a l'entrenament

Després de la roda de premsa, Valverde ha dirigit una sessió d'entrenament amb tots els jugadors disponibles. Neymar ha participat aquest vespre en l'entrenament que l'equip blaugrana ha fet per preparar el partit d'aquest dissabte. El brasiler ha sortit l'últim al terreny de joc. S'ha reunit amb Messi i Suárez i s'ha mostrat rialler i relaxat. Totes les mirades estan posades en ell i gairebé no es parla d'una altra cosa en l'entorn blaugrana des de fa uns quants dies.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut