Barça

Valverde: "La derrota de la setmana passada ha de quedar en una anècdota, hem de remuntar"

El tècnic blaugrana es mostra convençut que els seus homes ho donaran tot aquest dijous per continuar vius a la Copa malgrat el marcador advers del partit d'anada.

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans abans de dirigir el darrer entrenament abans del crucial partit de tornada dels quarts de final de la Copa contra l'Espanyol en el qual els blaugranes han de remuntar un 1-0 en contra si volen continuar vius a la competició:

"És una situació adversa. És una eliminatòria i és un cara o creu. Tenim el desavantatge del marcador però també tenim l'avantatge de jugar a casa. El premi de les semifinals és molt llaminer. Hem de deixar la derrota de la setmana passada com una anècdota i remuntar."

Respecte a la convocatòria, el tècnic blaugrana ha manifestat dubtes sobre jugadors com Coutinho, Iniesta o Alcácer, als que vol veure com treballen en el darrer entrenament per decidir si compta amb ells de cara al partit de dijous. Pel que fa a Yerry Mina, Valverde l'ha donat gairebé per descartat malgrat l'adeu de Javier Mascherano i la baixa de Vermaelen perquè considera que el colombià encara està en "el període per adaptar-se a la forma de jugar del Barça".

El paper de favorit o no favorit no és una cosa que estigui en el cap del 'txingurri' de cara al partit contra l'Espanyol:

"El cartell de favorit no m'importa. La realitat és que no anem guanyant i estaríem fora de la competició. Si algú ens considera favorits que ho faci, però nosaltres demà tenim feina."

L'entrenador s'ha esforçat a valorar l'estratègia de l'Espanyol i adverteix que els perills que van viure a l'anada podrien tornar a ser un maldecap a la tornada:

"No crec que l'Espanyol renunciï a atacar-nos, però tampoc crec que surtin molt a l'atac. Ells són molt d'ordre, d'estar molt ben situats i d'esperar la seva oportunitat, com va ser en el partit d'anada."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut