Barça

Valverde: "Hem patit molt i hem arriscat molt. Leo ha estat decisiu"

L'entrenador blaugrana no s'amaga a l'hora de reconèixer que el crac argentí ha revolucionat el joc del Barça tan bon punt ha trepitjat la gespa del Pizjuán ben entrada la segona part

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de l'empat "in extremis" que ha salvat el Barça al Sánchez Pizjuán amb dos gols en el darrer sospir de Luis Suárez i Leo Messi.

En primer lloc, el tècnic blaugrana s'ha desfet en elogis cap al Sevilla:

"S'han trobat en el seu hàbitat ideal. Hem patit molt i hem arriscat molt. Leo ha estat decisiu al final. Hem tingut molts problemes en les seves contres"

Sobre la pregunta recurrent al voltant de la dependència que pot tenir el Barça de Leo Messi a l'hora de generar perill, Valverde ha admès que l'argentí és completament necessari i s'ha esforçat a destacar que les seves intencions abans de l'inici del partit era que aquest dissabte vestís de curt amb la vista posada en un calendari de competició d'allò més atapeït, començant pels quarts de final contra la Roma de la setmana que ve:

"La idea era fer-lo jugar. Portava dues setmanes sense competir i volem comptar amb ell per al dimecres"

Pel que fa a la final de Copa, en la que blaugranes i sevillistes es tornaran a veure les cares, el 'txingurri' té molt clar que el conjunt de Montella plantarà cara i n'ha pres bona nota aquest dissabte

"Aquest partit és una referència per a nosaltres i per a ells. És una mostra d'entrada de com de difícil i com de complicada serà aquesta final"

 

ARXIVAT A:
ValverdeMessi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut