Lliga de Campions

Valverde: "Hem de prendre'ns les coses amb calma quan van molt bé i molt malament"

El tècnic del FC Barcelona s'ha mostrat prudent davant els bons resultats del seu equip després de complir 100 dies com a entrenador blaugrana

Actualitzat

Després de superar l'Olympiacos al Camp Nou, l'entrenador del FC Barcelona, ​​Ernesto Valverde, s'ha mostrat prudent davant els bons resultats del seu equip després de complir 100 dies com a entrenador blaugrana i ha demanat prendre's amb calma les coses. "Hem de prendre'ns les coses amb calma quan van molt bé i quan van molt malament. Amb el soroll mediàtic ens movem en extrems i no és així", ha explicat en la roda de premsa posterior al partit disputat al Camp Nou.
   
El tècnic blaugrana no ha volgut referir-se a la situació política que viu Catalunya i ha reiterat que l'únic que vol és que els aficionats estiguin contents. "Cadascú pot expressar-se. Jo soc aquí perquè soc entrenador del Barça. Represento un munt de gent amb moltíssimes opinions personals", ha puntualitzat després de ser preguntat per si està d'acord que els entrenadors es posicionin políticament.   

Sobre el partit contra l'Olympiacos, que el Barça ha jugat amb un jugador menys durant més de 45 minuts per l'expulsió de Piqué, Valverde ha celebrat haver sumat el ple de tres victòries a la Lliga de Campions. "Estem contents perquè guanyar en Champions no és fàcil. Han vingut a sorprendre'ns en alguna contra. Hem tingut ocasions per poder anar-nos amb un avantatge més gran i després hem tingut el contratemps de l'expulsió, que ha fet que el segon temps l'afrontéssim d'una altra manera", ha analitzat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut