Barça

Valverde espera un Alabès fort al Camp Nou

Els homes d'Abelardo s'enfronten dissabte a les 22.15 contra el Barça al Camp Nou en el primer partit de Lliga de la temporada

Actualitzat

Alabès, el primer rival de Lliga:

"L'hem seguit i em sembla que porta una línia similar a l'any passat. És un equip compacte, d'ajuntar línies i sortir molt ràpid a la contra, com ens van fer aquí l'any passat en el partit de Lliga, on van estar molt bé. Vam remuntar al final, però ho vam passar molt malament."

Munir o Alcácer:

"Ja es veurà durant la temporada, dependrà del rendiment de cadascun."

Plans per a Riqui Puig:

"Estem molts satisfets amb el que està fent i demostrant. Comptem amb ell perquè ens ajudi durant la temporada. Si hi ha una oportunitat i ho demostra, no tinc dubte que jugarà amb el Barcelona."

Partits de Lliga als Estats Units:

"A tothom li sona estrany, però a tothom li sonava estrany jugar una Supercopa a l'estranger i ho hem fet. El món del futbol està traspassant la frontera de l'esport."

Encara no està tancat el mercat de fitxatges:

"Sempre diré que tenim l'equip suficient per afrontar els partits i títols que tenim al davant, però, fins que no acabi el termini, no sabrem com quedarà configurada la plantilla, però confio en els meus jugadors. Crec que tinc un gran equip, grans jugadors."

Messi va prometre lluitar per la Champions en el seu primer discurs:

"Nosaltres ho prioritzem tot, i, evidentment, sempre lluitarem per la Champions. Al Barça sempre serà així, però tothom sap que el camí per guanyar la Champions és guanyar la Lliga. Si et centres en la Lliga és que et centres a ser el millor en tot durant l'any."

Sobre el viatge de Gerard Piqué a Orlando:

"Avui s'entrenarà, i veurem com està. El viatge no significa res, la qüestió és que estigui bé, i suposem que està bé!"

Ter Stegen vs. Cillessen:

"Penso gestionar-ho de la millor manera possible. Sé que la posició de la porteria no és la mateixa que la de qualsevol altre jugador, en què sempre hi poden haver més canvis. Fins ara ens ha anat bé i estem contents amb els dos i esperem continuar gestionant-ho bé i que els dos estiguin contents."

Rafinha, tema resolt?

"El 31 d'agost, a les 00.00, quan es tanqui tot, ho donaré tot per resolt. Els mercats van tancant, hi ha molts rumors de molts jugadors que entren i surten, però, bé, seguirem aquí fins al dia 31. Parlem de les possibilitats que tenen diferents jugadors, però, en principi, estic content amb el que tinc."

Aniversari dels atemptats:

"No sé si el club té alguna cosa preparada per a demà, és una cosa que ens va commocionar a tots. Ho recordo perfectament, va ser el dia després de perdre la Supercopa. El club sempre ha manifestat el suport a les víctimes, el nostre pensament sempre està amb ells. No sé si el club té alguna cosa preparada, però sí que és una cosa per recordar."

Arturo Vidal està al 100% per ser titular?

"No ho sé, tot dependrà de si l'entrenador el posa a jugar 90 minuts. Per això haurà d'esperar, hi ha jugadors que també estan per jugar 90 minuts i no jugaran 90 minuts. És un jugador més de la plantilla i s'ha de posar en forma perquè porta 4 mesos d'inactivitat".

Als jugadors se'ls exigeix massa?

"A ningú se li escapa que els calendaris anuals que afronten els equips són terribles. Necessites una plantilla llarga per poder-ho portar bé. Per això he sigut prudent amb les vacances dels jugadors, per donar-los almenys 4 setmanes, menys els que van arribar a la final del Mundial que, com que teníem la final de Supercopa, els vam fer incorporar abans."

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut