Barça

Valverde es planteja començar les rotacions per rebre el Girona al Camp Nou

Els blaugranes tindran partit cada tres dies, entre Lliga i Champions, fins a la pròxima aturada de seleccions, i és el moment de treure rendiment al fons d'armari i a les incorporacions de l'estiu

Maria Fernández VidalActualitzat

Ernesto Valverde està optant, de moment, per utilitzar un onze titular fix, amb molt poques variacions. A partir d'ara, però, la freqüència de partits s'intensificarà i això farà que, molt probablement, el tècnic es decanti per les rotacions. Diumenge, l'equip juga contra el Girona i dimecres té un altre partit de Lliga contra el Leganés. Serà l'hora de veure si Valverde dona entrada als jugadors menys habituals.

El Barça aspira al màxim en totes les competicions i, per aconseguir-ho, és imprescindible posar en marxa la maquinària de les rotacions. Després de l'estrena en la Champions contra el PSV, el Barça torna diumenge a competir en la Lliga rebent el Girona i el calendari ja comença a fer pujada. Els blaugranes tindran partit cada tres dies, entre Lliga i Champions, fins a la nova aturada de seleccions. És el moment, doncs, de treure rendiment al fons d'armari i a les incorporacions de l'estiu.

En defensa, Clement Lenglet haurà de jugar el següent partit de Champions contra el Tottenham per l'expulsió d'Umtiti. Valverde haurà de decidir si, abans, li dona minuts en la Lliga per agafar rodatge. Qui està cridat a agafar protagonisme és Arthur. El tècnic veu al brasiler a punt per sortir en l'onze inicial.

Arturo Vidal també espera aquestes opcions de Valverde per engreixar la seva bossa de minuts jugats. I Malcom, a qui se li ha complicat la lesió de turmell, rebrà l'alta mèdica en menys d'una setmana i podrà donar descans a qualsevol dels habituals a la davantera.

Anar al contingut