Valverde, a la sala de premsa després de l'empat del Barça contra el Celta
Barça

Valverde: "Ens han empatat en una jugada desgraciada, estem fotuts per la lesió d'Umtiti"

Cara i creu a la sala de premsa: Ernesto Valverde no s'ha mostrat satisfet, mentre que Unzué marxa del Camp Nou amb grans sensacions

Actualitzat

Després d'empatar contra el Celta de Vigo, l'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, no s'ha mostrat gaire satisfet:

"Tinc la sensació que se'ns han escapat dos punts. Hem tingut ocasions per emportar-nos-en els tres. He vist més a prop del 3-1 que del 2-2, però ha vingut una jugada desgraciada i ens han empatat. Estem contents, entre cometes, i estem fotuts per la lesió d'Umtiti."

Justament, el tècnic blaugrana es tem que la lesió de Samuel Umtiti no serà de curta recuperació:

"Fins demà no tindrem les proves, però pensem que es tracta d'un trencament fibril·lar, ja veurem quant de temps està fora. Quan un jugador es queda clavat com ell, entenem que no serà una cosa lleu, però no soc metge, hem d'esperar a demà."

 

Unzué marxa content de la seva primera visita del Camp Nou com a entrenador rival

L'entrenador del Celta de Vigo, Juan Carlos Unzué, ha comparegut en roda de premsa i ha valorat com a positiu l'empat que el seu equip ha arrencat del Camp Nou:

"Ens han sotmès a un replegament en diverses ocasions, però l'actitud dels onze jugadors ha estat fantàstica. Som capaços de fer mal. És un gran resultat, que confirma el bon moment de l'equip." 

Sobre el fet d'ocupar la banqueta de visitant al Camp Nou, l'exsegon entrenador del Barça de Luis Enrique ha admès que li ha resultat una mica estrany: 

"S'ha fet molt més llarg des de l'altra banqueta. No n'era conscient." 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut