Barça

Valverde: "Després de l'expulsió no li hem perdut la cara al partit"

L'entrenador del Barça admet que la vermella de Lenglet ha estat un contratemps important, però subratlla l'actitud dels seus jugadors a partir del moment que s'han quedat amb deu

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant els mitjans després de l'empat a dos contra el Girona i destaca que més que el fet de quedar-se amb deu homes han condicionat els dos gols de Stuani.

"Ells estaven molt tancats. Ens costava arribar a l'àrea, però amb l'1 a 0 hem tingut la situació controlada. Més que l'expulsió ens ha condicionat el gol al final del primer temps i el gol al principi del segon. Amb el 2-2 encara ens quedava marge, però el 3-2 no ha arribat. Després de l'expulsió s'ha mantingut la dinàmica a favor nostre, tot i que ens ha costat un gran esforç. Hem portat el pes del partit igualment. Hem estat molt a prop de guanyar."

 

Sobre com ha viscut els moments de la consulta de l'àrbitre al VAR, el tècnic del Barça admet que hi ha hagut moments de molta confusió a la banqueta:

"Pensava que l'àrbitre anava a valorar l'entrada de Pere Pons i no l'acció de Lenglet. És una situació estranya perquè la posició és com de protecció. He vist Pere Pons disculpant-se amb Lenglet i després l'han expulsat."

 

El Barça suma un punt i, tot i no poder estar content per l'empat, Valverde subratlla l'actitud dels seus jugadors que, davant de l'adversitat, han mantingut les opcions de guanyar.

"Els equips grans sempre volem guanyar i sempre et quedes amb la sensació que s'escapen punts, però també he vist coses molt bones dels meus jugadors. No li hem perdut la cara al partit en cap moment, no hem renunciat a guanyar."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut