Valverde, en una sessió d'entrenament del Barça (EFE)
Barça

Valverde deixa fora de la convocatòria per al Llevant Rafinha i Deulofeu i hi fa entrar Arnaiz

L'entrenador del Barça considera que Rafinha s'ha d'acabar de recuperar i que Deulofeu ha de lluitar per tornar a guanyar-se minuts

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar les sensacions que té abans del partit de Lliga que el FC Barcelona jugarà contra el Llevant aquest diumenge, a les 16.15.

L'entrenador del Barça ha destacat que l'equip valencià és un rival molt més fort del que sembla i que poden generar perill en els llocs i en els moments més imprevistos:

"Tenen un bon atac per la banda. Hem de treballar molt el partit perquè estan fent molt bona campanya."

Sobre la convocatòria, en què Rafinha i Deulofeu han tornat a quedar fora, Ernesto Valverde n'ha explicat amb detall els motius:

"He de triar 18 jugadors i Rafinha i Deulofeu han quedat fora de la convocatòria. Rafinha s'està recuperant i Gerard va tenir opcions en algun moment de la temporada i ara n'estan tenint uns altres."

Davant d'aquesta resposta, els periodistes han insistit a preguntar sobre si el davanter català podria marxar del Barça aquest mateix mercat d'hivern.

"Comptem amb ell, però haurà de lluitar per canviar la situació. Gerard Deulofeu té un estil de joc determinat que ens ha anat bé en anteriors ocasions. Trio perfils i ara me n'encaixa més un altre. No és perquè no s'ho mereixi."

En canvi, la perla del filial, José Arnaiz, torna a entrar en els plans de Valverde i podria tornar a tenir minuts aquest diumenge al Camp Nou.

"Està rendint a un gran nivell. La meva intenció és que no es desconcentri i que jugui amb el seu equip, però, en el seu cas, com el d'Aleñá, ha d'entrar de ple en la dinàmica del primer equip."

En relació amb Dembélé, que ha jugat els seus primers minuts un cop ja s'ha recuperat de la llarga lesió, l'entrenador del Barça no amaga el seu optimisme:

"Si és a la llista, és evident que té possibilitats de jugar demà. El veig bé, cada cop està millor."

Finalment, Valverde no ha volgut parlar sobre un dels noms que sona amb més força com a reforç del Barça en aquest mercat d'hivern.

"Coutinho és un gran jugador, però jo prefereixo parlar només dels meus jugadors. No soc Rei Mag, jo només penso a sumar els 3 punts demà."

La convocatòria definitiva de l'entrenador del Barça per al partit de diumenge contra el Llevant és:

Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Vermaelen i José Arnaiz.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut