Lliga de Campions

Valverde: "Busquets és una possibilitat que valorem de central per si hi ha alguna emergència"

El tècnic del FC Barcelona ha admès que ha fet jugar Sergio Busquets l'última mitja hora de central per provar-lo en aquesta demarcació i que sense res en joc és més fàcil prendre la decisió de deixar Messi a la banqueta

David CarballoActualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat en una entrevista a TV3 que el seu equip ha estat bé contra l'Sporting de Portugal tot i els nombrosos canvis a l'onze titular en un partit de tràmit que ha servit per tancar amb victòria la fase de grups de la Lliga de Campions.

El tècnic del FC Barcelona ha explicat el motiu de la suplència de Leo Messi, que ha començat per segona vegada consecutiva un partit de Champions a la banqueta:

"Venim de jugar un partit intens fa tres dies i el fet  de que al final no ens juguéssim res fa que sigui més senzill prendre decisions d'aquest tipus. La lliga també és important i  ho hem fet amb la idea de reservar jugadors perquè la temporada és molt llarga."

Amb les baixes per lesioó de Mascherano i Samuel Umtiti, Valverde ha admès que ha fet jugar Sergio Busquets l'última mitja hora de central.

"Busquets és una possibilitat que valorem de central per si hi ha alguna emergència i he decidit que jugués en aquesta posició."

Per últim, l'entrenador blaugrana ha lloat el bon rendiment del belga Thomas Vermaelen, que encadena tres partits sencers consecutius sense patir cap contratemps físic.

"No ha canviat res, és un gran jugador que ens pot venir bé. Està rendint a un gran nivell. Ha tingut dificultats en el passat però també ha jugat amb la seva selecció. És un jugador fort en la disputa, treu el joc net i estem segurs que ens ajudarà molt. Estem contents amb el seu rendiment."

 

Anar al contingut