Valverde podria fer rotacions aquesta setmana
Barça

Valverde: "Aquesta setmana ens hi juguem 9 punts"

La Lliga entra en el tram definitiu. El Barça inicia una setmana decisiva amb un partit de la màxima rivalitat contra el Girona. Dijous visitarà el Las Palmas i diumenge que ve podria sentenciar el campionat contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou.

Actualitzat

Ernesto Valverde ha admès que la Lliga entra en una fase definitiva ja que es disputaran 3 partits en una setmana. "Ens hi juguem 9 punts i només queden 14 jornades", ha dit el tècnic blaugrana. L'exigència del calendari podria provocar rotacions en l'onze del Barça. Valverde no se n'ha amagat.  En l'horitzó d'aquests enfrontaments importants hi ha l'Atlètic de Madrid.

"Encara no ens fixem en el partit contra l'Atlètic de Madrid. Hi volem arribar amb l'avantatge actual i hem de treure els punts del Girona i del Las Palmas."

Valverde no pensa que el Barça estigui travessant per un mal moment. Està satisfet pel joc del seu equip als camps de l'Eibar i del Chelsea. Troba que qüestionar el rendiment dels seus jugadors és "un debat normal dins el món del futbol".

"Penso que estem bé. Els partits són ara ja més definitius. Hi ha menys marge per nosaltres i pels nostres rivals."

Valverde assegura que el Girona és "l'equip revelació", que  juga amb entusiasme i intensitat i que està a prop d'Europa. "És un equip totalment reconeixible, té txispa al davant i això ho veurem demà", ha dit el "Txingurri". L'històric Barça-Girona (Camp Nou, 20.45) no serà fàcil per als locals. 

" El Girona no té la pressió dels punts. Surt a pels partits. No s'amaga. No està tan al darrera com altres equips. Té jugadors que fan mal a la contra i dins l'àrea. Tenen assegurada la salvació i intetaran anar més amunt."

Quant als incidents de Bilbao prèvis a l'Athletic Club-Spartak de Moscou (Europa League), Valverde ha assegurat que "el futbol està pensat per què la gent disfruti i hi ha gent que l'utilitza com a coartada per a altres qüestions."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut