Dembélé celebra amb Messi una jugada durant el derbi (Reuters)
Lliga de Campions

Valverde aposta per Dembélé en l'onze titular del Barça per al debut de la Champions

Després de veure la sintonia amb Messi i Suárez durant el derbi, el "txingurri" farà jugar el davanter francès de sortida

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha decidit per Dembélé per completar la davantera en el partit que el Barça juga contra la Juventus aquest vespre al Camp Nou.

La connexió a la gespa entre Dembélé i Messi i Suárez es va poder veure al Camp Nou el dissabte passat en el derbi. El jove francès va participar en la jugada del cinquè gol amb una genial assistència al davanter uruguaià. Però més enllà d'aquest moment, Dembélé va superar amb nota el seu debut davant de l'afició blaugrana i, sobretot, va convèncer Ernesto Valverde per comptar amb ell de cara al compromís de la primera jornada de Lliga de Campions.

Pel que fa a la resta, el tècnic blaugrana aposta pels que comencen a ser els seus habituals: Ter Stegen, a la porteria; Semedo, Piqué, Umtiti i Alba, a la defensa; Rakitic, Busquets i Iniesta, al mig del camp, i Dembélé, Suárez i Messi, a la davantera.

Començaran veient el partit a la banqueta els blaugranes: Cillessen, Mascherano, Paulinho, Denis, Sergi Roberto, Andre Gomes i Deulofeu.

Del costat de la Juventus, Massimiliano Allegri ha apostat per Buffon; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi, Douglas Costa; Dybala i Higuaín.

Anar al contingut