Barça

Valverde anuncia canvis a Balaídos "per refrescar l'equip"

El Barça visita demà el Celta (21.00) a Balaídos. Els blaugrana busquen punts per guanyar la Lliga, però també pensen en la final de Copa de dissabte contra el Sevilla. Valverde ho tindrà en compte quan dissenyi l'onze titular

Actualitzat

Ernesto Valverde té clar que el Barça no ha guanyat la Lliga i que vol els tres punts de demà al camp del Celta (21.00). Tot i això, el ritme dels últims partits i la final de Copa de dissabte faran que el tècnic blaugrana faci rotacions en l'onze titular. 

"Està clar que demà hi haurà canvis en l'equip perquè som en una setmana important i perquè venim de partits intensos i demà haurem de fer algun canvi per refrescar l'equip".

El tècnic blaugrana no ha descartat que Messi no sigui titular Vigo, on el Barça ha perdut les dues últimes temporades. Que l'argentí descansi "és una possibilitat". L'entrenador del Barça també ha volgut tranquil·litzar els argentins sobre l'estat físic del jugador: "No ens hem de preocupar. Que estiguin tranquils a l'Argentina. Encara queda un munt per al mundial".

Sobre Rakitic, Valverde ha manifestat que espera que estigui disponible per a la final de Copa i sobre les substitucions d'Iniesta ha assegurat que les fa en funció de l'estat físic del futbolista. "L'altre dia va fer un gran partit i el vaig canviar perquè volia que la gent l'aplaudís", ha dit.

Valverde espera un partit on "ells ens pressionaran a nosaltres i nosaltres a ells". També ha admès que condiciona preparar un enfrontament contra un entrenador que coneix tan bé el Barça. "És un desavantatge", ha sentenciat.

Segons l'entrenador del Barça, l'objectiu no és guanyar la lliga invictes:  "Si no perdem serà molt bonic, però és tan difícil tan difícil que mai no ho ha aconseguit ningú. No n'estem pendents. És un al·licient, com ho és aconseguir un doblet".

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut