Fórmula 1

Valtteri Bottas és el més ràpid en el segon dia dels tests del Circuit de Barcelona-Catalunya, mentre que Alonso queda entre els últims

El pilot finlandès ha demostrat que està molt ben adaptat al seu nou Mercedes i ha tornat a ser el més ràpid en tota la pretemporada

Actualitzat

Valtteri Bottas continua rodant a gran nivell amb el Mercedes. En la sessió matinal d'aquest dimarts, el pilot finlandès ha rebaixat a 1.19:31 la millor volta feta fins ara en tots els dies de tests al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Bottas no només ha donat mostres de rapidesa, sinó també de fiabilitat, ja que ha completat fins a 70 voltes en la sessió matinal. A la tarda, Lewis Hamilton s'ha assegut al volant del Mercedes però no li ha anat tan bé com al seu company i s'ha hagut de conformar amb un modest sisè millor temps (1:20.702).

També el Williams ha continuat oferint bones sensacions de la mà de Felipe Massa. El brasiler ha establert el segon millor temps de la sessió (1.19:42), millorant lleugerament l'espectacular temps que ja va obtenir un dia abans. Mentre que el seu company d'equip, el jove i debutant Lance Stroll, ha fet una meritòria cinquena posició (1:20.579).

Tot el contrari que McLaren, que no acaba de completar una sessió satisfactòria. Fernando Alonso ha rodat entre els pilots més lents, quedant a gairebé 4 segons de Bottas, i només ha pogut completar 46 voltes, quedant només per davant del Sauber de Marcus Ericsson i del Renault de Jolyon Palmer.

En finalitzar els entrenaments, el pilot asturià no ha amagat la seva decepció i ha declarat que: "Espero que els problemes estiguin solucionats per Austràlia. Espero que pugui acabar la primera carrera. A l'equip estem tots preparats per guanyar menys Honda. El motor no té ni potència ni fiabilitat. Anem a 30 quilòmetres per hora a les rectes. Fan falta grans decisions perquè siguem competitius, espero una reacció forta i immediata de l'equip".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut