Esquí i neu

Vallnord organitza la segona edició dels Premis Importants de la Neu

Coincidint amb la Festa de la Neu 2006-07, organitzada per Vallnord, els comuns de les Valls del Nord van lliurar els Premis Importants de la Neu 2006, que premien la dedicació a la promoció i al tractament de tot el que fa referència al món de la neu. Els premiats d'aquest any, la segona edició, han estat Josep Farré Areny, com a personalitat nacional; José Antonio Maldonado, com a personalitat internacional; l'Agència Andorra 2020, com a institució, i Antoni Real Martí, com a premi especial.

Actualitzat

Josep Farré Areny, personalitat nacional

Nascut l'any 1925, va inaugurar l'estació d'esquí del Parador Canaró el desembre de 1968. Destaca per ser el pioner en la fabricació de neu artificial, no només al principat d'Andorra sinó també a la resta dels Pirineus, ja que va instal·lar el primer canó que va entrar en funcionament, el 22 de gener de 1976, que va causar una gran expectació en tot el sector.

José Antonio Maldonado, personalitat internacional

El meteoròleg i presentador de Ràdio Televisió Espanyola, ha estat guardonat pel seu treball informatiu, regit per la serietat i el rigor científic, però sempre amb un llenguatge molt proper al teleespectador. Pioner a presentar de forma clara i rigorosa l'estat de les pistes d'esquí per televisió, ha divulgat d'aquesta manera el turisme de neu.

Agència Andorra 2020, institució

L'Agència Andorrana 2020 ha estat premiada per la seva visió de futur en la definició d'un pla estratègic que ha de permetre el creixement econòmic sostenible del nostre país pels propers anys.

Antoni Real Martí, premi especial

El director del programa "Temps de neu" (Televisió de Catalunya), Antoni Real, ha estat premiat per la seva important contribució a la promoció i difusió dels esports i el turisme de neu. El seu programa, que l'any passat va complir 20 anys d'emissió, té plena dedicació al món de la neu i n'informa tots els seguidors.

Anar al contingut