Valero Rivera dirigeix el seu equip durant el partit del Mundial d'handbol contra Eslovènia. (Foto: Reuters)
Valero Rivera dirigeix l'equip de Qatar durant el partit del Mundial d'handbol contra Eslovènia. (Foto: Reuters)
Handbol

Valero Rivera, seleccionador del Qatar, afronta davant Espanya "el partit més difícil de la meva vida"

Valero Rivera no ha dubtat a qualificar el partit que aquesta tarda (17.00) enfrontarà la seva selecció, la de Qatar, amb la d'Espanya com "el més difícil" de la seva carrera. De motius no n'hi falten: al davant tindrà la selecció que va ser campiona del món i un dels seus integrants és el seu propi fill, Valero Rivera Folch.

Actualitzat

El seleccionador de Qatar, que va dirigir durant quatre anys la selecció espanyola, intentarà deixar les emocions de banda aquest dimecres, quan s'enfrontaran Espanya i Qatar. Els dos equips, amb la classificació per als vuitens de final assegurada, lluitaran per ser primers de grup.

Valero Rivera ha declarat que "segurament serà el partit més difícil de la meva vida perquè mai he jugat contra el meu fill, però és que a més en la selecció espanyola hi ha jugadors que m'estimo molt, perquè han donat molt a l'equip quan jo era l'entrenador". Valero va ser qui precisament va coronar la selecció espanyola com a campiona del món l'any 2013 en una memorable final al Palau Sant Jordi. Ara veu com en el combinat espanyol, entrenat per Manolo Cadenas, hi juga, entre molts antics jugadors seus, el seu fill, Valero Rivera Folch.

L'exentrenador del Barça també ha destacat la necessitat de frenar la capacitat ofensiva del conjunt espanyol, per a la qual cosa confia tant en la seva defensa com en els seu dos porters, el barcelonista Danjel Saric, d'origen bosnià, i Goran Stojanovic, d'origen montenegrí.

Anar al contingut