Handbol

Valero Rivera anuncia oficialment el seu comiat perquè "una altra federació s'ha bolcat fins a convènce'm"

El seleccionador d'handbol, Valero Rivera, ha anunciat el seu comiat, després de quatre anys que van culminar amb la consecució el mes de gener del Campionat del Món disputat a Espanya. "He decidit posar fi a la meva etapa com a seleccionador nacional després de quatre anys que s'han vist culminats amb el Campionat de Món 2013. Marxo agraït i orgullós d'haver entrenat l'Equip Nacional, amb el sentiment que el viscut el 27 de gener al Sant Jordi, que pot resumir tot el Mundial, és el més important i maco que m'ha passat en la meva carrera esportiva".

Actualitzat
El seleccionador d'handbol, Valero Rivera, ha anunciat avui oficialment el seu comiat, després de quatre anys al capdavant de l'equip nacional, que van culminar amb la consecució el mes de gener del Campionat del Món disputat a Espanya. "He decidit posar fi a la meva etapa com a seleccionador nacional després de quatre anys que s'han vist culminats amb el Campionat de Món 2013. Marxo agraït i orgullós d'haver entrenat l'Equip Nacional, amb el sentiment que el viscut el 27 de gener al Sant Jordi, que pot resumir tot el Mundial, és el més important i maco que m'ha passat en la meva carrera esportiva", ha assenyalat Rivera en una carta enviada als mitjans de comunicació.

Un comiat que, com explica Rivera en el seu escrit, és per l'interès d'una altra federació -el tècnic té una oferta per dirigir la selecció de Qatar-, que s'ha bolcat fins a convèncer-lo, una obstinació que, segons el parer del ja exseleccioanador espanyol, no han mostrat tots els candidats a la presidència de la Federació Espanyola d'Handbol.

Dels dos candidats actuals a la presidència de la Federació d'handbol, "només José Javier Hombrados es va preocupar de parlar i reunir-se amb mi per conèixer de primera mà la meva opinió. Honestament he de dir que esperava una mica més de l'altre candidat -Francisco Blázquez-", afegeix Rivera. Un suport que sí que ha rebut, com deixa clar Valero Rivera en el seu escrit, per part del president de la Federació Espanyola d'Handbol, Juan de Dios Román, que abandonarà el càrrec el 22 d'abril, així com del president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, i del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

Valero Rivera també ha volgut agrair especialment el "respecte, suport i comprensió" de l'encara president del federació, Juan de Dios Román, en els moments "durs" en els quals segons el parer del tècnic es va posar "en joc la seva honestedat" donada la seva doble condició de seleccionador i representant de jugadors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut