Valero Rivera dirigint un partit de la selecció espanyola. (Foto: Reuters)
Handbol

Valero Rivera accepta una oferta per ser seleccionador de Qatar

Valero Rivera ha acceptat una molt bona oferta per ser el seleccionador d'handbol de Qatar, 800.000 euros anuals, per entrenar la selecció de l'emirat. Abans de marxar, però, el tècnic català ha deixat els deures fets amb la selecció espanyola, que s'ha assegurat la participació a l'Europeu de Dinamarca de l'any que ve.

Actualitzat
Valero Rivera ha dirigit aquest diumenge l'últim partit com a seleccionador espanyol, amb triomf sobre Macedònia per 29-17 a Guadalajara. El tècnic, flamant campió del món, ha acceptat una molt bona oferta de Qatar, de 800.000 euros anuals, per entrenar la selecció de l'emirat.

Abans de marxar, però, el tècnic català ha deixat els deures fets amb la selecció espanyola. Aquesta imatge, d'ell xerrant amb els jugadors, es va veure ahir per última vegada, amb la victòria d'Espanya sobre Macedònia. Valero Rivera no va deixar de donar ordres des de la banda tot i la comoditat amb què es va imposar l'actual campiona del món, 29 a 17. Amb aquesta victòria, la selecció espanyola s'ha assegurat la participació a l'Europeu de Dinamarca de l'any que ve.
Anar al contingut