Fórmula 1

Valentino Rossi vola amb el Ferrari i es queda a tres dècimes del rècord del Circuit de Catalunya

Ningú posa en dubte el caràcter guanyador de Valentino Rossi. Aquest dijous ho ha tornat a demostrar al Circuit de Catalunya a bord d'un Ferrari. Il Dottore ha marcat un impressionant temps d'1.21.9, a només tres dècimes del rècord del circuit, en mans de Raïkkönen des del GP d'Espanya del 2008. Rossi diu que de les motos passarà als ral·lis, però cada cop que condueix un F1 es disparen les alarmes. S'acosta amb celeritat al nivell necessari per pilotar un monoplaça amb garanties durant una carrera.

Actualitzat
Aquest dijous al matí, Rossi ha sortit amb pneumàtics ratllats, a les onze ha muntat gomes de sec i en total ha fet 29 voltes. La pista s'està eixugant i les condicions són més bones que dimecres. Al migdia ha parat per dinar en companyia del seu cap d'equip a Yamaha, Davide Brivio, de l'expilot de motos Randy Mamola i de Felipe Massa, el company de Fernando Alonso.

Massa rodarà aquest divendres


Aquest divendres, Felipe Massa rodarà al circuit, això sí, a porta tancada. Serà la tercera sessió de proves per al brasiler des que va tenir l'accident, i ho pot fer perquè pilotarà el cotxe de fa dues temporades.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut