Valentino Rossi, en una imatge recent
Motor

Valentino Rossi viatjarà a l'Aragó amb la intenció de córrer

El pilot italià, que es va fracturar la tíbia i el peroné fa menys de tres setmanes, ha de rebre el permís mèdic de l'organització per participar en el Gran Premi de l'Aragó

Actualitzat

Només fa 18 dies que es va fracturar la tíbia i el peroné, però Valentino Rossi està decidit a participar en el Gran Premi de l'Aragó d'aquest cap de setmana. El set vegades campió del món de MotoGP sap que no pot perdre's més cues si vol mantenir opcions de sumar una vuitena corona.

Aquest dilluns i dimarts, Rossi va rodar amb una moto al circuit de Misano per primera vegada des que es va lesionar, i aquest dimecres ha passat unes proves mèdiques per avaluar les seves condicions abans de decidir si es desplaçava o no a Alcanyís. "Dilluns vaig fer els primers testos, però vaig haver de parar per la pluja. Ahir vaig rodar 20 voltes i les proves van ser positives. Viatjaré a l'Aragó i, si els metges em donen llum verda, la primera sessió d'entrenaments em donarà la mesura real del meu estat", ha comentat Rossi.

El fet que viatgi no implica que Rossi corri al circuit de Motorland Aragón: abans ha de superar les proves mèdiques de l'organització de MotoGP i, si obté el permís, caldrà veure com respon en els entrenaments amb altres pilots. Michael van der Mark, pilot designat per Yamaha per substituir-lo, viatjarà igualment a l'Aragó.

Rossi, de 38 anys, és actualment el tercer classificat en el Mundial de MotoGP, amb 42 punts menys que Marc Márquez i Dovizioso.  

 

Anar al contingut