Moto GP

Valentino Rossi: "Tinc por de Márquez, que no em torni a mirar a la cara"

"Márquez ha destrossat el nostre esport", ha afegit el pilot de Yamaha. Marc Márquez ha contestat posteriorment el pilot italià assegurant que ell no havia fer res "de forma voluntària"

Actualitzat

Valentino Rossi ha carregat directament contra Marc Márquez després de l'accident que han tingut a la cursa de MotoGP, on, després de topar, tots dos han quedat fora dels punts, Márquez, per sanció, i l'italià, per la caiguda que li ha provocat el de Cervera. 

Rossi no ha dubtat a criticar-lo durament:

"Márquez ha d'allunyar-se de mi i no mirar-me més a la cara. Fas una cosa dolenta i no tens valor de venir sol, vens amb les càmeres i el mànager. Que tingui el respecte d'allunyar-se. Tinc por de Márquez a la pista, perquè ve expressament a buscar-me. Busca a propòsit tirar els pilots a terra, és la seva estratègia. Va buscant les cames. Márquez ha destrossat el nostre esport ."

Rossi demana que la direcció faci alguna cosa: 

"És una situació, sota el meu punt de vista, molt perillosa. La direcció de carrera ha de fer alguna cosa perquè si no ens podríem fer mal. Márquez mai té cap respecte cap als seus adversaris. Si fem una ullada a la cursa d'avui, s'ha enfrontat a quatre o cinc pilots diferents."

Marc Márquez ha contestat les dures declaracions del pilot italià assegurant que: 

"Jo no he fet res de forma voluntària i no he anat a buscar a ningú, simplement e intentat anar cap endavant"

I ha afegit que: 

"El que digui Rossi em preocupa 0"

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut