Moto GP

Valentino Rossi pren la "pole" a Marc Márquez després de fer una última volta perfecta

El pilot italià sortirà primer des de la graella de Motegi després de batre el líder en la Q2 per 180 mil·lèsimes i en l'última volta. Lorenzo, que ha caigut a la tercera sessió, ha estat traslladat a l'hospital per una commoció cerebral, però ha pogut tornar i s'ha classificat en tercera posició.

Actualitzat

Valentino Rossi sortirà aquest diumenge el primer de la graella al GP del Japó de motociclisme en MotoGP. Aquest matí s'ha fet a Motegi la sessió qualificatòria, i tot i que durant molta estona el millor temps ha estat per a Marc Márquez, una volta perfecta de Rossi a última hora li ha permès ser l'únic pilot que ha baixat de l'1:44.

Al seu costat en la línia de sortida demà hi haurà el de Cervera, que ha comès dos errors en les dues últimes voltes que li han impedit superar Rossi. I el tercer temps ha estat per a Jorge Lorenzo. Meritori crono per al mallorquí després de l'ensurt que ha tingut durant la tercera sessió de lliures.

Un ensurt que ha portat el mallorquí a l'hospital.  En el revolt número dos de Motegi, a Lorenzo li ha marxat la roda del darrere de la seva Yamaha i ha sortit catapultat de la moto. L'impacte contra l'asfalt ha estat violent i el pilot ha quedat estabornit. Els serveis mèdics del circuit li han detectat una commoció cerebral i ha estat traslladat a l'hospital, com marca el protocol en aquests casos. Li han fet un TAC que ha descartat danys interns. 

Ono, "pole" en Moto3 però sortirà quart per sanció

El japonès Hiroki Ono ha estat el pilot més ràpid a Moto3, però finalment la pole se l'ha emportat Andrea Migno. El japonès, que s'havia apuntat la primera pole de la sevacarrera, ha estat sancionat a la FP1 per rodar lent, sanció que li ha costat tres posicions. Brad Binder, que ja s'ha assegurat el Mundial, sortirà en tercera posició i Jorge Navarro, onzè. 

Zarco aprofita els problemes de Rins

El pilot francès Johann Zarco (Kalex) ha aconseguit el millor temps en la qualificació de Moto2.  Zarco ha aprofitat els problemes físics que té el seu màxim rival pel títol, Àlex Rins (Kalex), que no ha pogut passar de la 22ena posició. Luthi i Morbidelli sortiran darrera del pilot francès aquest diumenge a Motegi. Àxel Pons, per la seva part, sortirà sisè i Àlex Márquez, vuitè. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut