Valentino Rossi, en una imatge d'arxiu (EFE)
Valentino Rossi, en una imatge d'arxiu (EFE)
MotoGP

Valentino Rossi evoluciona favorablement i rep l'alta mèdica

El pilot italià ha sortit de l'hospital de Rimini on estava ingressat i podrà continuar la seva recuperació a casa després de patir una caiguda mentre practicava motocròs

Actualitzat

El pilot de MotoGP Valentino Rossi, que va ser ingressat en un hospital de Rimini el dijous després de patir un traumatisme abdominal i toràcic lleu, ha rebut l'alta mèdica i podrà completar la seva recuperació a casa. Rossi s'ha sotmès a uns exàmens mèdics per comprovar el seu estat físic després de tenir una caiguda entre practicava motocròs, i els bons resultats li han permès sortir de l'hospital, segons ha informat el seu equip, el Movistar Yamaha.
   
El nou vegades campió del món continuarà rebent analgèsics fins aquesta nit, encara que tot fa pensar que podrà competir en la propera cursa, que es disputarà el cap de setmana del 2 al 4 de juny al circuit italià de Mugello.

Molts pilots de MotoGP introdueixen el motocròs com un element més de la seva preparació. I en alguna ocasió, pateixen caigudes i lesions. El mateix Rossi es va fer mal a l'espatlla l'any 2010 i es va trencar un dit el 2014.

 

Anar al contingut