Valentino Rossi (Reuters)
Valentino Rossi (Reuters)
MotoGP

Valentino Rossi: "Lorenzo és més transparent i menys fals que Márquez"

El pilot italià ha carregat un cop més contra el "tro de Cervera" en una entrevista al diari "Corriere della Sera"

Actualitzat

Valentino Rossi ha tornat a criticar amb duresa Marc Márquez pel polèmic desenllaç al Mundial de MotoGP del 2015. El pilot italià ha carregat un cop més contra el "tro de Cervera" en una entrevista al diari "Corriere della Sera". "Vaig sentir una gran decepció. Van passar coses que no haurien d'haver succeït, va ser una vergonya per a l'esport", ha confessat.

"He lluitat contra rivals durs i diferents, des Biaggi fins a Stoner, però ningú fins ara s'havia comportat com Márquez. Mai havia hagut de córrer també contra un pilot que estava fora de la lluita pel títol. Si n'estic penedit? Segur. Si no hagués parlat ... Si no hagués reaccionat ... La veritat és que m'hauria enganyat de totes maneres, i almenys em vaig desfogar, n'estava fart", ha explicat.

Rossi no s'ha tallat i ha seguit llançant dards cap al vigent campió mundial de MotoGP. Després de ser preguntat pels rivals espanyols amb un estrany joc de paraules: 'Espanyols, joves, forts i molestos', en l'enunciat, "Il Dottore" ha atiat de nou la polèmica. "Eh ... massa, oi? Lorenzo, per a bé o per a mal, és més transparent que Márquez, menys fals, i crec que Viñales és més equilibrat que Lorenzo, però caldrà veure si és capaç de manejar les tensions i la pressió, si canviarà sota estrès", ha assegurat.

Anar al contingut