Valentino Rossi ha fet un temps idèntic al de Dani Pedrosa a Sepang. (Foto: Reuters)
MotoGP

Valentino Rossi i Dani Pedrosa claven el mateix temps en els últims entrenaments a Sepang

Valentino Rossi i Dani Pedrosa han clavat el mateix registre (1.59.999) a l'última sessió d'entrenaments de MotoGP a Sepang. Tot i això, els pilots es queden a 0.466 del millor temps assolit per Marc Márquez fa deu dies.

Actualitzat

Valentino Rossi ha marcat 1.59.999 a l'última jornada d'entrenaments a Sepang. Tot i no trobar-se còmode amb els Bridgestone 2014, s'ha quedat a només a 0.466 del millor registre que Marc Márquez va assolir fa deu dies, abans de fracturar-se el peroné. Pocs minuts més tard, arribant al termini de la sessió, Dani Pedrosa també ha congelat el crono a 1.59.999, deixant palesa la rivalitat mil·limètrica que hi ha entre els pilots de la categoria reina.

Aleix Espargaró no ha volgut quedar-se enrere. El pilot de Granollers ha portat la seva Yamaha Open fins a la 4a posició, a tan sols 0.102 dels millors. Jorge Lorenzo, també descontent amb els pneumàtics, ha acabat 7è.

Els equips de Ducati, Honda i Yamaha viatjaran cap a Phillip Island la setmana que ve per portar a terme els últims tests sobre els pneumàtics Bridgestone. Marc Márquez encara no podrà incorporar-se, però ningú dubta de la seva presència al primer Gran Premi de Qatar del pròxim 23 de març.

Anar al contingut