Valentino Rossi, en el seu box del Circuit de Motorland, a Alcanyís (@YamahaMotoGP)
MotoGP

Valentino Rossi: "Encara em fa mal, però estic feliç per intentar competir"

El pilot italià ha superat els controls mèdics que l'autoritzen a pujar a la moto, tot i que fa 22 dies que es va trencar la tíbia i el peroné

Actualitzat

Un dia abans que les MotoGP comencin a rodar pel Circuit de Motorland, a Alcanyís, en el GP de l'Aragó, tota l'atenció ha estat a la sala de premsa i, bàsicament, concentrada en un pilot, Valentino Rossi i és que l'italià ha sorprès el món sencer després que els serveis mèdics del mundial de MotoGP hagin considerat que és apte per córrer 22 dies després de trencar-se la tíbia i el peroné.

Rossi ha comparegut coixejant, a pas lent, però amb un somriure d'orella a orella després de saber que no hi ha cap impediment per tornar a la competició: "Estic feliç per intentar-ho. Em sento bé, em fa una mica de mal, però cada dia vaig a millor". En tot cas, l'italià de Yamaha subratlla que segons com se senti en els entrenaments lliures de divendres decidirà si competeix a la cursa de diumenge i ho condiciona a "saber si és possible pilotar a un bon nivell".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut