MotoGP

Valentino Rossi confirma que tornarà a competir aquest cap de setmana al Gran Premi d'Alemanya

Aquest dimecres a la tarda s'ha confirmat el que ja s'intuïa aquests últims dies. Valentino Rossi reapareixerà al Mundial de MotoGP aquest cap de setmana al circuit de Sachsenring, al Gran Premi d'Alemanya. El pilot italià ha rebut aquest migdia el vistiplau dels metges, només un mes i mig després d'haver-se trencat la tíbia i el peroné de la cama dreta als entrenaments del GP d'Itàlia, al circuit de Mugello.

Actualitzat
El 5 de juny va caure a Mugello. Els metges van dir que estaria entre quatre i cinc mesos de baixa. La seva moto es va quedar sola al box en el Gran Premi de la Gran Bretanya. Rossi ja va deixar un missatge, "torno subito" (tornaré aviat). Després va dir que seria a Brno a meitat d'agost, però l'italià torna aquest cap de setmana, molt abans del que s'esperava. Més que aviat, torna a l'acte, un mes i deu dies després d'haver-se trencat la tíbia i el peroné.

Dilluns i dimarts va entrenar-se a Brno i aquest dimecres els metges li han confirmat que l'os de la cama està soldat i, per tant, Rossi competirà a partir de divendres al circuit de Sachsenring. Les sensacions que ha tingut aquests dos dies són molt positives comparades amb les de fa cinc dies, en què va rodar a la pista italiana de Misano.

Amb crosses, però amb el mateix somriure i bon humor de sempre, Rossi espera acabar el Gran Premi d'Alemanya. Guanyar, de moment, queda per a més endavant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut