Rossi i Márquez, en la roda de premsa de Malàisia (EFE)
Rossi i Márquez, en la roda de premsa de Malàisia (EFE)
MotoGP

Valentino Rossi acusa Marc Márquez de voler afavorir Jorge Lorenzo en la lluita pel títol de MotoGP

L'italià assegura que el tro de Cervera "està enfadat" amb el pilot de Yamaha pels incidents de l'Argentina i Assen

Pau RodríguezActualitzat

El pilot italià de Yamaha, Valentino Rossi, ha assegurat, en la roda de premsa prèvia a l'inici del Gran Premi de Malàisia, que Marc Márquez "no ha jugat amb nosaltres", en referència a Rossi i el seu company Jorge Lorenzo, sinó que "ha jugat amb mi". L'italià creu que el tro de Cervera està corrent per afavorir Lorenzo en la lluita que el balear té amb Valentino per guanyar el títol de MotoGP.

"No està utilitzant el 'fair play' que un pilot professional hauria de tenir en aquestes situacions", ha recriminat Rossi, i ha afegit que aquest fet "m'ha disgustat molt, perquè sincerament fa algunes curses que m'ho intuïa, però no m'ho esperava". Cal recordar que, a falta de dos grans premis per disputar-se, el pilot italià és el primer classificat del Mundial amb 296 punts, 11 més que Jorge Lorenzo.

Rossi no s'ha mossegat la llengua a l'hora d'intentar trobar una raó per la qual Márquez vulgui afavorir el pilot balear. "Ell prefereix que guanyi Lorenzo perquè està enfadat amb mi. Crec que és alguna cosa personal per l'incident de l'Argentina, mai ho ha dit, però pensa que ho vaig fer a propòsit, i després per Assen. Des d'aleshores porta gravat "no guanyo jo però tampoc ho fas tu", ha assegurat l'italià.

Per la seva banda, Lorenzo s'ha mostrat sorprès per les declaracions de Rossi i ha assegurat que "si un vol ajudar a guanyar el campionat intenta que l'altre aconsegueixi el màxim nombre de punts possibles i no m'hauria passat en aquell revolt", en referència a l'última volta del Gran Premi d'Austràlia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut