València i Gran Canaria jugaran la segona semifinal de la Copa de bàsquet

El València i el Gran Canaria jugaran aquest dissabte la segona semifinal de la Copa de Bàsquet. Primer s'han classificat els valencians, que han derrotat còmodament l'Estudiantes per 77-59. En el segon partit del dia, l'Herbalife Gran Canaria ha derrotat el Bilbao Bàsquet per 74-62, després de portar la iniciativa pràcticament durant tot el partit.

El València i el Gran Canaria jugaran aquest dissabte la segona semifinal de la Copa de Bàsquet.

Primer s'ha classificat el València, després de derrotar còmodament aquest divendres l'Estudiantes per 77-59. L'equip madrileny ha notat molt l'absència de Carl English, el màxim anotador de la lliga i només ha aguantat el primer quart. Al descans, el València ja guanyava per 37-25 i, a la segona part, ha arribat a tenir un avantatge de 23 punts. El màxim anotador del partit ha estat el brasiler Faverani, amb 23 punts.

En el segon partit del dia, l'Herbalife Gran Canaria ha derrotat el Bilbao Bàsquet per 74-62, després de portar la iniciativa pràcticament durant tot el partit. Al descans, el resultat era de 38-34 a favor dels canaris. La diferència ha pujat en la segona meitat fins els 12 punts del final. El català Xavi Rei, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador de l'equip canari.

Aquest dissabte a dos quarts de deu del vespre, el canal Esport 3 oferirà la semifinal València-Gran Canària. El Barça haurà jugat abans contra el Caja Laboral.