Els jugadors de l'Atlètic de Madrid celebren el pas a quarts de final de Copa (EFE)
Copa del Rei

València i Atlètic de Madrid es classifiquen per als quarts de final de la Copa del Rei

El València ha superat el Granada jugant a mig gas, mentre que l'Atlètic de Madrid s'ha topat amb un Rayo Vallecano molt combatiu

Actualitzat

Darrera jornada de vuitens de la Copa i darrers equips, València i Atlètic de Madrid, que es guanyen un lloc en el bombo del sorteig dels emparellaments de quarts de divendres.

Granada-València (0-3)

El València ha anat al Nuevo Los Cármenes amb un peu i mig als quarts de final abans de començar a jugar i és que la renda de 4 gols del partit d'anada deixava el Granada només amb l'opció del miracle. Tan bon punt ha sonat el xiulet inicial, els homes de Gary Neville han sortit amb tot per certificar la classificació, Zahibo, Paco Alcácer i Piatti, de penal, han estat els golejadors dels xe. Resultat de tenis en el còmput global de l'eliminatòria, 7-0.

Atlètic de Madrid-Rayo Vallecano (3-0)

Els homes de Simeone han saltat a la gespa una mica adormits i això que l'eliminatòria estava completament oberta. El Rayo de seguida ha vist cert desordre entre les línies defensives "colchoneras" i s'ha llençat al joc valent i arriscat que tant agrada a Paco Jémez. Però l'Atlètic de Madrid és especialista a remar contracorrent i a reinventar-se en ple partit. Així ha estat com Correa, primer, i Griezmann, per partida doble, han segellat la classificació dels de Simeone per als quarts de final. 4-1 en el global de l'eliminatòria.

Anar al contingut