Lliga Europa

València i Atlètic de Madrid disputen avui l'anada dels quarts de final de la Lliga Europa, a Mestalla

L'estadi de Mestalla s'omplirà fins a la bandera aquest vespre (21.05 h) per presenciar l'anada dels quarts de final de la Lliga Europa entre el València i l'Atlètic de Madrid. Els d'Emery arriben carregats de baixes. Banega està sancionat; el Chori Domínguez no pot jugar competició europea i Albelda, Marchena, David Navarro, Miguel i Mathieu estan lesionats. A més, la presència d'Alexis serà dubtosa fins a l'últim moment. En l'equip matalasser, Quique, que torna a València dos anys després de la seva destitució com a tècnic xe, no podrà comptar amb els lesionats Reyes i Valera ni amb Tiago, que no pot jugar a Europa.

Actualitzat
El València afronta avui contra l'Atlètic de Madrid el primer assalt per classificar-se per a les semifinals de la Lliga Europa. Sense opcions a la Lliga i eliminats de la Copa, aquesta competició és l'única opció per als valencians per sumar un títol. Per això, els homes d'Unai Emery tindran el suport d'un Mestalla ple. El fet que el rival sigui el conjunt matalasser fa que no es pugui parlar de favorits.

Unai Emery tindrà problemes per confeccionar l'onze, ja que té les baixes de Mathieu, Miguel, Marchena, David Navarro i Albelda, i el dubte d'Alexis.

L'Atlètic de Madrid ha viatjat cap a València amb la tranquil·litat que li dóna saber que la tornada es disputarà al Vicente Calderón. És la primera vegada que tots dos equips s'enfronten en una competició europea, però en els enfrontaments de Copa les estadístiques afavoreixen els madrilenys, que han guanyat set dels deu encreuaments disputats. Quique Sánchez Flores no disposa de José Antonio Reyes, però sí de la resta dels seus efectius més potents en atac, com el Kun Agüero i Diego Forlán. Qui guanyi es pot trobar el Liverpool a les semifinals.

Anar al contingut