Futbol

València demana acollir la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club

L'alcaldessa de la ciutat, Rita Barberá, ha confirmat la sol·licitud perquè Mestalla sigui la seu de la final entre blaugranes i bascos durant una visita als tallers dels artistes fallers
Estadi de Mestalla, València

L'estadi de Mestalla, a València, és l'escenari més probable en cas de final catalana

La ciutat de València ha sol·licitat ser la seu de la final de la Copa del Rei entre el F. C. Barcelona i l'Athletic Club de Bilbao, segons ha afirmat als periodistes la seva alcaldessa, Rita Barberá, durant una visita als tallers dels artistes fallers. El partit entre Barça i Athletic està fixat per al 30 de maig, i en el cas que el partit es disputi a València, es repetiria la final del 2009 en la qual l'equip blaugrana va guanyar per 4-1.
   
"Aquest tipus de partits són esdeveniments que porten molta gent i molts mitjans de comunicació a la ciutat, fet que contribueix a donar-li una projecció important", ha explicat Barberá. L'alcaldessa ha recordat que València és una ciutat que ha apostat "clarament" per l'esport en general i que també ho fa de forma particular pel futbol. "El que veritablement esperem és poder tenir la final a València", ha conclòs l'alcaldessa de la ciutat.

La seu de la final es decidirà en una sèrie de reunions entre els dos equips finalistes i la Federació Espanyola, i posteriorment amb el club propietari de la seu escollida. Sembla que Mestalla és l'única alternativa viable al Bernabéu, juntament amb l'estadi de La Cartuja, a Sevilla, que té un aforament menor.

NOTÍCIES RELACIONADES