Barça

Valdés assegura que el vestidor és una bassa d'oli i que hi ha una intenció clara de desestabilitzar l'equip

Des del vestidor blaugrana han volgut confirmar que l'ambient a l'equip és una bassa d'oli. Víctor Valdés ha parlat clar i directe, com sempre fa i ha dit que ningú millor que els mateixos jugadors poden saber quin és l'ambient dins del vestidor, i que de problemes no n'hi ha cap ni un. El porter blaugrana considera que aquestes informacions falses són una campanya per desestabilitzar l'equip des de fora.

Actualitzat
Al porter del rècord d'imbatibilitat li ha tocat parar pilotes fora del terreny de joc. Víctor Valdés ha agafat els galons que li pertoquen per ser un dels capitans de l'equip i no s'ha mossegat la llengua. Ha respost tothom. Per començar, ha tallat de soca-rel les informacions que asseguren una mala relació entre Villa i Messi. "La informació sobre Messi i Villa és falsa i ens hem de fer forts per seguir guanyant títols. Tot el que s'està comentant és fals, al vestidor no hi ha cap problema però sempre hi ha campanyes per desestabilitzar des de fora", ha assegurat.

El porter blaugrana també ha contestat al suec Ibrahimovic, el qual a la seva biografia assegura, d'una banda, que Guardiola té por de Mourinho i, de l'altra, que el vestidor del Barça submís a Guardiola. "El que va passar amb Ibra són coses que queden dins del vestidor, no haig d'entrar en el que diu al seu llibre. Mai he estat un bon estudiant però en el futbol sempre he après que la figura de l'entrenador s'ha de respectar sempre", ha comentat. "Ibra era un jugador amb caràcter i amb la seva forma de ser. S'ha de respectar, però, al final, el més important és que s'integri a un grup per guanyar", ha afegit.

Valdés ha deixat clar que l'èxit futur del Barça passa per la continuïtat del tècnic. "Personalment Guardiola ha de seguir tota la vida aquí perquè és el principal secret dels èxits de l'equip. No ens la podem jugar, per això ha de continuar el màxim d'anys possibles".

Per últim, el porter del Barça ha tret importància al fet de no estar present en la llista de nominats a la Pilota d'Or i ha mostrat les seves preferències: "Mai ha estat important per mi sortir a les llistes de nominats. El més important és jugar al Barça i guanyar títols. Firmo no entrar mai a cap llista si tot continua igual", ha conclòs.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut