Futbol

Valbuena reacciona contra Benzema: "Jo no li faria això ni al meu pitjor enemic"

En una entrevista al diari "Le Monde", el futbolista francès es mostra decebut per l'actuació de Benzema en el cas de xantatge per un vídeo sexual

Actualitzat

El futbolista francès Mathieu Valbuena ha carregat contra el seu company de selecció Karim Benzema, a qui acusa d'haver-lo "decebut" en el cas de presumpte xantatge amb un vídeo de contingut sexual: "Jo no li faria això ni al meu pitjor enemic."

Valbuena qualifica l'actuació del davanter madridista en aquest cas com "una falta de respecte. Jo respecto tothom, però aquí tinc la sensació que em va prendre per un ximple. No puc defensar l'indefensable", ha assegurat en una entrevista que avui publica "Le Monde". L'afectat pel xantatge afirma, a més, que va ser el mateix Benzema qui li va demanar una cita per induir-lo a parlar amb un "intermediari molt seriós".

"Quan et diuen una cosa així, entens que la cosa no anirà de xavalla," lamenta Valbuena. "No entenc per què un company de selecció t'ha de fer una cosa així."

Benzema està imputat a França per haver intervingut en el cas en què dos presumptes xantatgistes van demanar a Valbuena una important quantitat de diners a canvi de no difondre a internet un vídeo de contingut sexual en què apareixia ell amb la seva esposa. Valbuena va assenyalar que el futbolista del Reial Madrid el va incitar "indirectament" a pagar els xantatgistes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut