Bolt, en l'arribada a l'aeroport de Sydney (ccmariners.com.au)
Futbol

Usain Bolt es posa a prova amb el Central Coast Mariners australià

El gran campió de l'atletisme ha estat rebuda per un núvol de periodistes i uns quants aficionats en arribar a l'aeroport de Sydney, i s'ha mostrat confiat que podrà fer el salt al futbol professional

Actualitzat

El plusmarquista mundial i vuit vegades campió olímpic, Usain Bolt, ha arribat a Austràlia per posar-se a prova per un "període indefinit" amb el Central Coast Mariners, un equip de futbol de l'A-League, la lliga australiana.

Bolt ha estat rebut per un núvol de periodistes i uns quants aficionats en arribar a l'aeroport de Sydney, on s'ha mostrat confiat que podrà fer el salt al futbol professional.

"Sé del que sóc capaç i sé el que puc fer, així que aquesta és una bona oportunitat"

Bolt té previst iniciar els entrenaments dimarts, coincidint amb el seu 32è aniversari, a les instal·lacions dels Mariners, que han posat preparadors i recursos addicionals a disposició de l'atleta. 

L'equip de Central Coast, una zona costanera a uns 75 quilòmetres al nord de Sydney, espera que amb això n'hi hagi prou perquè Bolt doni la talla com a futbolista professional i que li puguin fer un contracte d'una temporada abans que comenci l'A-League a finals d'octubre.

L'australià és el quart equip amb què Bolt prova per fer el salt al futbol professional després de fer proves amb el Borussia Dortmund, el Sundowns de Sud-àfrica i l'Stromsgodset de Noruega.

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="en" dir="ltr">&quot;This is real.&quot; ⚡️ <a href="https://twitter.com/usainbolt?ref_src=twsrc%5Etfw">@usainbolt</a> has touched down and for now, calls the Central Coast home! <a href="https://twitter.com/hashtag/CCMFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CCMFC</a> <a href="https://t.co/i9xkYfj9W0">pic.twitter.com/i9xkYfj9W0</a></p>&mdash; Central Coast Mariners (@CCMariners) <a href="https://twitter.com/CCMariners/status/1030653981012316160?ref_src=twsrc%5Etfw">August 18, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Anar al contingut