Jocs Olímpics

Usain Bolt: "Segur que els de Rio són els meus últims Jocs Olímpics"

L'atleta jamaicà buscarà repetir el seu triplet als 100, 200 i 4x100 metres i intentarà batre el seu rècord mundial del doble hectòmetre

Actualitzat
El jamaicà Usain Bolt intentarà aconseguir un nou triplet a Rio 2016, que seran els seus últims Jocs Olímpics, i intentarà batre el seu rècord mundial del doble hectòmetre. Bolt, que ha comparegut davant els mitjans en la Ciutat de les Arts de Rio de Janeiro, ha insistit que posarà el punt final olímpic a la ciutat brasilera.
   
"Segur que són els meus últims Jocs Olímpics. He fet i ho he demostrat tot", ha assegurat Bolt, que ha admès que amb aquest assumpte "molta gent no se sentirà feliç".
   
El 'Llampec' tractarà d'obtenir un nou triplet de la velocitat (100, 200 i 4x100 metres) i acomiadar-se dels Jocs amb magnificència, encara que el nou repte que s'ha marcat és batre la plusmarca de 200 metres que té fixada en 19.19. Bolt ha explicat que per a ell els 100 metres no són estressants i que tan sols se sent nerviós en els 200. "Realment vull batre-ho, sempre he volgut", ha admès el jamaicà, que intentarà baixar dels 19 segons.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut