Atletisme

Usain Bolt es refà de la decepció dels 100 m amb la medalla d'or als 200 m dels Mundials de Daegu

Usain Bolt s'ha tret l'espina en els Mundials d'Atletisme de Daegu, a Corea del Sud. Després que va ser desqualificat en la sortida dels 100 metres, aquest dissabte ha estat més alerta en els 200. Sense fer una gran sortida, el jamaicà s'ha imposat amb total autoritat a la resta d'atletes. Sense forçar al límit, ha fet un temps de 19.40, la quarta millor marca de la història. Segon ha quedat el nord-americà Walter Dix, i tercer, el francès Lemaitre, amb 19,80, nou rècord personal.
En la prova de 1.500, el sevillà Manuel Olmedo, que aspirava a podi, ha acabat quart, en una cursa que ha guanyat el kenià Asbel Kiprop. La russa Txitxerova ha guanyat l'or a la final de salt d'altura i l'australiana Sally Pearson, l'or als 100 tanques. També en dones els Estats Units han guanyat el relleu del 4 x 400.

D'altra banda, els marxadors Jesús Éngel García Bragado, Mikel Odriozola i José Ignacio Díaz han estat desqualificats a la prova dels 50 quilòmetres marxa. La prova l'ha guanyada el rus Sergei Bakulin amb un temps de 3.41.24.

NOTÍCIES RELACIONADES