Usain Bolt i l'atletisme jamaicà es troben sota sospita. (Foto: Reuters)
Atletisme

Usain Bolt es classifica amb solvència per a les semifinals dels 200 metres i el català Sergio Ruiz queda eliminat

Usain Bolt s'ha classificat amb solvència per a les semifinals dels 200 metres dels Mundials d'atletisme de Moscou. El jamaicà ha guanyat la seva sèrie amb un temps discret de 20.66, però sense forçar gens la màquina i deixant-se anar en els últims metres. Menys sort ha tingut el sabadellenc Sergio Ruiz, que ha acabat cinquè de la seva sèrie amb un registre de 20.88 i ha quedat eliminat.

Actualitzat
Usain Bolt s'ha classificat amb solvència per a les semifinals dels 200 metres dels Mundials d'atletisme de Moscou. El jamaicà ha guanyat la seva sèrie amb un temps discret de 20.66, però sense forçar gens la màquina i deixant-se anar en els últims metres.

Menys sort ha tingut el sabadellenc Sergio Ruiz, que ha acabat cinquè de la seva sèrie amb un registre de 20.88 i ha quedat eliminat. Ruiz, que fins ara tenia el rècord d'Espanya de la distància amb un temps de 20.51, ha vist com Bruno Hortelano li ha arrabassat la seva plusmarca amb un nou registre de 20.47, que li ha permès classificar-se per a les semifinals.
Anar al contingut