Usain Bolt aquest matí a les sèries 4x100 (REUTERS)
Atletisme

Usain Bolt, el comiat de l'elit de l'atletisme mundial amb els 4x100 en el Mundial de Londres

L'atleta jamaicà espera retirar-se amb una nova medalla en els 4x100, que significaria la dotzena d'or de la seva carrera. Aquest vespre a les 22.50

Actualitzat

Aquesta nit a les 22.50 Usain Bolt s'acomiadarà de la història de l'atletisme mundial participant en la final de relleus 4x100, on podria obtenir la seva 12a medalla d'or, la 15a del seu palmarès.

"Per mi no és un dia trist. Tinc tot el suport de la gent i això fa que sigui un gran dia", ha confessat el mite jamaicà després de la cursa d'aquest matí. 55.000 aficionats han anat a l'estadi de Londres per presenciar les sèries de 4x100.

Jamaica no ho tindrà fàcil, els Estats Units són el gran rival a batre: Mike Rodgers, Justin Gatlin, BreeJay Lee i Christian Coleman han fet aquest matí el millor crono de les sèries, amb 37"70, millor marca mundial de l'any.

L'equip jamaicà està format per Bolt en l'últim relleu, i precedit per Tyquendo Tracey, Julian Forte i Michael Campbell, que han ofert un bon espectacle amb un registre de temps de 37"97, tercera millor marca dels participants. També seran a la final la Gran Bretanya, el Japó, França, la Xina, Turquia i el Canadà.

En categoria femenina la nord-americana Allyson Felix, amb 14 títols mundials, també buscarà aquesta nit a les 22.30 superar la xifra històrica de Marlene Ottey, amb 14.

El relleu femení nord-americà estarà format per la mateixa Allyson Felix, Aaliyah Brown, Morolake Akinosun i Ariana Washington, que seran a la final amb el millor temps, 41"84. També han aconseguit la classificació per a la final femenina la Gran Bretanya, Suïssa, Alemanya, Jamaica, el Brasil i Trinitat i Tobago.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut